Bij Fuego Brandpreventie staat veiligheid en vakkennis voorop.
Bij Fuego Brandpreventie staat veiligheid en vakkennis voorop. Foto:

Fuego: dé specialist in brandveiligheid!

DELFT - Bij Fuego Brandpreventie staat veiligheid en vakkennis voorop. Hier bieden ze professionele kwaliteit aan tegen een eerlijke prijs. 

Met Fuego denken ze aan het Spaans voor vuur. Vandaar die glasheldere naam. Voor iedereen die advies, montage en onderhoud wil met alles met betrekking tot preventie tegen brand. Fuego Brandpreventie levert alles op het gebied van elementaire blusmiddelen. Denk hierbij aan brandblussers, brandslanghaspels, blusdekens, brandmelders, noodverlichting en verbanddozen. Fuego Brandpreventie is specialist in brandveiligheid en preventie. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit en specialistische expertise op het gebied van brandpreventie. Ze leveren alle producten en diensten op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid.

Fuego Brandpreventie levert een volledig aangesloten pakket op maat voor jouw woning of gebouw voor brandveiligheid. Hierbij geven zij een persoonlijk advies, helpen bij het maken van een veiligheidsplan en met het installeren van de bijbehorende apparatuur. 

Info
Meer informatie is te vinden op www.fuegobrandpreventie.nl. Voor eventuele vragen kunt u ook een mailtje sturen naar info@fuegobrandpreventie.nl of bellen naar 015-2146771.