DEN HOORN - Den Hoorn wist zaterdag voor het eerst sinds eind januari weer eens te winnen. Uit bij Voorschoten '97 werd het 0-1. Tjebbe Baggerman is een tevreden man.

- Die was even nodig...
"Inderdaad. Het zit ons dit seizoen niet helemaal mee en dan kom je op een plek op de ranglijst terecht, waarbij je nog niet zeker bent van handhaving. Als je dan voor het eerst sinds lange tijd wint, geeft dat een goed gevoel. 

- Wat was het voor een zege?
"Een zwaarbevochten, maar die zijn vaak extra lekker. We hebben ons het grootste deel van de wedstrijd vooral met verdedigen beziggehouden en zijn er een paar keer op de counter uitgekomen. Gelukkig was er eentje raak."

- Nu nog zes potjes knallen...
"Voor mij zijn het er nog maar drie, want ik ga begin mei naar Indonesiƫ. In die drie wedstrijden ga ik alles geven om ervoor te zorgen dat we er zo goed mogelijk voorstaan. Het gekke in deze competitie is dat we nu tiende staan, maar de nummer vier heeft maar zes punten minder en een wedstrijd meer gespeeld."

- Jullie weten in elk geval weer wat winnen is...
"Ja, en dat soort resultaten zorgen natuurlijk weer voor vertrouwen. Hopelijk weten we dit zaterdag tegen koploper Forum Sport een vervolg te geven en winnen we net als in de uitwedstrijd."