Op dinsdag 16 april is er van 14.00 uur tot 16.30 uur een bijeenkomst in de Papaver aan de Korftlaan 6
Op dinsdag 16 april is er van 14.00 uur tot 16.30 uur een bijeenkomst in de Papaver aan de Korftlaan 6 Foto:

Bijeenkomst ‘Bewust Ouder Worden'

DELFT - Op dinsdag 16 april is er om 14.00 uur een bijeenkomst bij de Papaver om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze middag wordt er gepraat over omgaan met je keuzes als niets meer moet en je mag ont-moeten.

Zo rond de pensioengerechtigde leeftijd vallen allerlei verantwoordelijkheden weg. Taken en rollen die van je verlangd werden vallen weg of veranderen en er ontstaat ruimte voor je eigen vrije keuzes en je eigen wensen. Bewust Ouder Worden is een project waarbij een groeiende groep mensen (actief) betrokken is. 

De eerste bijeenkomsten zijn in het voorjaar van 2023 gestart door leden van het netwerk Bewust Delft. Zij zijn zelf in de derde levensfase en zijn bezig met dit thema. Ze willen dat graag samendoen met meer mensen die bewust ouder willen worden en in ontwikkeling willen blijven. 

Programma
Op dinsdag 16 april is er dus van 14.00 uur tot 16.30 uur een bijeenkomst in de Papaver aan de Korftlaan 6 in Delft. De inloop is vanaf 13.30 uur en de organisatie wil mensen de gelegenheid geven om elkaar in een gezellige sfeer te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Dit kan ook tijdens een wandeling in de heemtuin van de Papaver. Door gesprekken en ontmoetingen kan men vragen en thema’s die iemand bezighouden bespreken met anderen. Voor deze bijeenkomsten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd en de bijeenkomsten van Bewust Ouder Worden staan in de agenda van Bewust Delft.

Aanmelden
Op de website van Bewust Delft staat meer informatie over het project/burgerinitiatief en in de agenda staan de andere bijeenkomsten. Als je hier belangstelling voor hebt ben je van harte welkom. Aanmelden of vragen? Stuur dan een mailtje naar bewustouderworden@gmail.com. De toegang is gratis.