Open Tuinen Dag in Delft!

DELFT - Op zaterdag 15 juni vindt van 10.00 uur tot 16.00 uur de Open Tuinen Dag weer plaats in Delft!

Veel tuinliefhebbers kijken hier naar uit, dus zet het zeker alvast in uw agenda! Dit jaar zijn tuinen in de wijk Hof van Delft en Agnetapark te bezoeken. Dit is een mooie gelegenheid om eens achter de haag of schutting te mogen kijken en te zien hoe anderen hun groene paradijs hebben vormgegeven! De eerste tuinpareltjes in het gebied tussen Buitenwatersloot en DSM zijn al gevonden! 

Aanmelden
De komende weken is de tuincommissie van Groei & Bloei afdeling Delft druk bezig met het zoeken van bijzondere, natuurrijke of mooi vormgegeven groene tuinen in deze wijk. Woont u in deze wijk en wilt u uw tuin aanmelden voor de Open Tuinen Dag? Dit kan door een mail te sturen naar opentuinendagdelft@gmail.com onder vermelding van 'tuinaanmelding'. 

Openingstijden

Midden-Delfland - Vanaf maandag 15 april is het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis Midden-Delfland van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. De medewerkers helpen u dan graag aan de balie of telefonisch. Voor het aanvragen en afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen wordt alleen op afspraak gewerkt.