Makelaar Ronald Roepman legt u graag een en ander uit over de aankoop van uw droomhuis.
Makelaar Ronald Roepman legt u graag een en ander uit over de aankoop van uw droomhuis. Foto: Picasa

Open huizen route succes voor Roepman

DELFT- Afgelopen zaterdag hebben wij als Roepman Makelaardij mee mogen doen aan de open huizenroute van de NVM.Het was een mooie dag die veel mensen op de been bracht. We hadden het weer mee. Ook tijdens deze open huizen dag mochten onze woningen op veel belangstelling rekenen. Een aantal huizen heeft zelfs meer dan tien bezoekers mogen verwelkomen. Ook hebben wij diverse biedingen mogen ontvangen. Kortom: we hadden het er deze week maar druk mee.

Wij hebben mensen mogen ontmoeten die woningen te koop hadden gezien die bij collega makelaars te koop werden aangeboden. De vraag was dan ook of wij deze mensen wilden begeleiden in het aankopen van deze woning. Heeft u ook vragen over de aankoop van uw droomwoning? Ik leg u dan ook graag uit hoe wij u als Roepman Makelaardij van dienst kunnen zijn bij de aankoop ervan.

U wilt een woning kopen…
Wanneer u op zoek gaat naar een woning zult u waarschijnlijk diverse makelaars raadplegen om te kijken of zij een woning in de verkoop hebben die voldoet aan uw wensen. Echter, wat veel mensen zich niet realiseren, is dat deze makelaars in opdracht werken van de verkoper en proberen deze woning tegen de hoogst mogelijke prijs en de meest gunstige condities voor de verkoper te verkopen.

Aankoopmakelaar
Stel uzelf sterk op en schakel uw eigen NVM-makelaar in, welke niet de belangen van de verkopende partij behartigt, maar juist die van u! Met onze aankoopservice bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gecertificeerde makelaar, die u gedurende het gehele aankoopkooptraject begeleidt: vanaf de zoektocht tot en met de overdracht bij de notaris. Extra aandacht wordt hierbij gevestigd op de bouwkundige staat, de wettelijke onderzoeksplicht van de koper en de uiteindelijke prijsonderhandelingen. Uiteraard begeleiden wij u op basis van het no cure - no pay principe: pas bij de overdracht van uw nieuwe woning verrekenen wij de met u overeengekomen makelaarscourtage.

Op zoek naar de ideale woning?
Het kopen van een woning is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid, maar wel voor Ronald Roepman en collega's van Roepman Makelaardij! Wij bieden u een aankoopservice waarin wij u actief begeleiden bij het kopen van uw droomhuis. Zo neemt u geen overhaaste beslissingen, niet alleen gezien de financiële consequenties die daaraan verbonden zijn, maar vindt u ook gemakkelijker de woning waarnaar u op zoek bent. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.

Contact
Roepman Makelaardij;
Molslaan 43;
2611 RJ Delft;
015-2134134;
www.roepman.nl;
Open: ma. t/m vr. 9-17.15 u.