Afgelopen maandag vond bij Festo alweer de 15e editie plaats van de Delftse Beursvloer! (Foto: Alyssa van Heyst Photography)
Afgelopen maandag vond bij Festo alweer de 15e editie plaats van de Delftse Beursvloer! (Foto: Alyssa van Heyst Photography)

Geslaagde editie Delftse Beursvloer bij Festo!

DELFT - Afgelopen maandag 8 april vond bij Festo aan de Schieweg alweer de 15e editie plaats van de Delftse Beursvloer! De Delftse Beursvloer is dé plek waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar kunnen vinden.

Deze editie was het Delftse bedrijf Festo dus gastheer van het evenement, een zeer enthousiast bedrijf die dit maatschappelijke project graag ondersteund. Tijdens de Delftse Beursvloer onderhandelen vragers en aanbieders over materialen, diensten, kennis en kunde. Je ontmoet mensen die een oplossing of een kans bieden. Deelnemers zijn bedrijven, overheid, ondernemers en maatschappelijke organisaties (verenigingen, clubs, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven). Al deze partijen hebben elkaar iets te bieden en kunnen elkaar ontmoeten en verbinden! Wanneer twee partijen elkaar gevonden hebben is er sprake van een ‘match’. Tegenover ieder aanbod staat een tegenprestatie, wat die tegenprestatie is bepalen beide partijen zelf. Er wordt gehandeld met gesloten beurzen; dus geen geld!

Geslaagd
Afgelopen maandag begon de Beursvloer om 16.00 uur met een workshop fondsenwerving, want hoe schrijf je eigenlijk een aanvraag en hoe bouw je deze op? Bij wie moet je überhaupt zijn en wat moet er allemaal in je plan staan? Dit zijn onderwerpen die voor de maatschappelijke deelnemers zeer interessant waren. Hierna werd het evenement om 17.00 uur officieel geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt! Vervolgens gingen de partijen op zoek naar een unieke match, waarna er om 19.00 uur een uitreiking was voor de meest unieke match! Het was weer een geslaagde editie met alleen maar lachende gezichten, meer dan 45 matches én maar liefst 120 deelnemers! 

Kijk voor meer informatie op www.delftseuitdaging.nl of stuur een mailtje naar beursvloer@delftseuitdaging.nl.