Deze maand krijg je 15% korting op alle materialen
Deze maand krijg je 15% korting op alle materialen Foto:

Voorjaarsactie bij Visualls Keukenachterwanden!

DELFGAUW - Op zoek naar een sprankelende verandering in je keuken? April biedt de perfecte gelegenheid om je keuken op te frissen met een op maat gemaakte keukenachterwand van Visualls. Met een aantrekkelijke voorjaarsactie bieden ze deze maand 15% korting op alle materialen.

Met een uitgebreide collectie en een jarenlange expertise is Visualls dé specialist in keukenachterwanden in Nederland. Of je nu een compleet nieuwe keuken hebt of je oude keuken een opknapbeurt wilt geven, bij Visualls vind je de perfecte oplossing. Een van de voordelen is dat de keukenachterwand eenvoudig op de bestaande tegels kan worden gemonteerd, waardoor het renoveren van je keuken een fluitje van een cent wordt. Bovendien biedt Visualls een eigen inmeetdienst en kan het bedrijf ook de montage verzorgen. 

In de showroom kun je tal van voorbeelden van keukenachterwanden bewonderen. Johan van Visualls vertelt: "Mat of glanzend, met of zonder print, glas of aluminium... Wij hebben het allemaal. Onze ontwerpstudio maakt het ook mogelijk om zelf foto’s of ideeën aan te leveren voor jouw eigen unieke keukenachterwand. Bijna alles kan, dus daag ons maar uit!" 

Een keukenachterwand van Visualls biedt niet alleen een esthetische upgrade voor je keuken, maar is ook praktisch in onderhoud. "Geen vieze voegen tussen tegels meer of vetspetters op het stuukwerk; één gladde wand die eenvoudig schoon te maken is."

Met de jarenlange ervaring in de keukenbranche en een eigen ontwerpafdeling, kan Visualls klanten voorzien van eerlijk advies en scherpe prijzen.  Bezoek de showroom aan de Distributieweg 6 in Delfgauw en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken, of neem alvast een kijkje op www.visualls.nl voor inspiratie.