Humanitas viert 12,5 jarig bestaan Home-Start Delft

DELFT - Met huidige vrijwilligers, gezinnen en het bestuur van Humanitas werd het 12,5 jarige jubileum gevierd in Theater de Veste in Delft. 

Een geweldige familievoorstelling werd bekeken 'Help, Helikopterouders!' van Het Laagland. Diverse oudertypes werden gespeeld met veel humor en prachtig toneel. Als je in je gezin in gesprek wil over opvoeden, is deze voorstelling een stimulans. Zowel kinderen als de ouders lagen dubbel van het lachen en op serieuze momenten was het doodstil in de zaal. En wat genoten ook de vrijwilligers. 

Een mooier feest hadden ze voor dit 12,5 jarig jubileum van Home-Start in Delft niet kunnen wensen. Dankbaar voor het werk dat al die jaren door vrijwilligers is verzet met ook ondersteuning van het bestuur, management van Humanitas en de Gemeente Delft. Theater de Veste als gastheer heeft het feest compleet gemaakt met een hapje en drankje en een mooie verjaardagstaart. Die kaarsjes moesten wel uitgeblazen worden! 

Zou je meer informatie wensen over dit mooie vrijwilligerswerk, neem dan contact op met de coördinator Ina Gebuijs 06-12461090 of kijk op
www.humanitasdelft.nl of
www.home-start.nl