Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd?
Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd? Foto:

Win kaarten voor Zomerspektakel aan het Meer

ALPHEN AAN DEN RIJN - Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. En op 31 mei, 1 en 2 juni 2024 mogen we weer!

Wat je kunt verwachten? Een heel weekend lang een steengoede line-up met topartiesten, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Kortom: 3 dagen feest voor jong en oud, want voor iedereen is er iets leuks te beleven.

Op vrijdag 31 mei starten we met Snelle, die je een uur lang helemaal uit je plaat laat gaan. Daarna gaan we uitgebreid meeblèren met Krezip. Vervolgens is het de beurt aan Afrojack om het podium te rocken. Op zaterdag 1 juni wordt het weer een avond heel hard meezingen met Xander & Friends, PROOST! en Yellow – A Tribute to Coldplay. Als vriend van het evenement maakt Xander de Buisonjé er altijd één groot feest van, samen met vele andere artiesten. Zodra de zon opkomt op zondag 2 juni, is het tijd voor de Zomerdienst aan het Meer. De afgelopen paar edities is dit uitgegroeid tot een geliefd onderdeel van het Zomerspektakel. Gedurende het middagprogramma kunnen kids genieten van een vol programma met toffe activiteiten en kan de uitdaging aangegaan worden bij de Obstacle Run. En natuurlijk ontbreekt muzikaal vertier ook niet. Jong en oud kunnen losgaan op muziek van SERA, FLEMMING, Diggy Dex, Snollebollekes en Helemaal Top.

Voor elke dag mogen Het Kasteeltje en Delft op Zondag twee kaarten weggeven. Welke dag wil jij hier naartoe? Laat dat én het antwoord op onderstaande vraag weten via maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. Vraag: Welke bekende zanger wordt door Charles van Harling geïnterviewd?