Afbeelding
Foto:

38CC haakt in op sociale en culturele identiteit

Kom je een dosis aan kunst en cultuur te kort? Ga dan eens de binnenstad in. De binnenstad van het mooie Delft is rijk aan kunst en cultuur. Zo bevindt zich aan de Papenstraat 5 expositieruimte 38CC. Hier kun je gratis naar binnen om Delftse kunst te bezichtigen.

38CC dient al sinds 2008 als expositieruimte en verzorgt sindsdien ook tentoonstellingsprogramma's met hedendaagse kunst. Hierin staat hoogwaardige kwaliteit en bovenlokale uitstraling centraal. Als uitgangspunt voor de programmering haakt 38CC in op maatschappelijke onderwerpen die gaan over sociale en culturele identiteit. Het begrip identiteit pakt 38CC aan door de locatie waar zij gevestigd zit, het zo mooie Delft. 

Delft staat natuurlijk bekend om haar geschiedenis, om de wetenschap en om de internationale merknaam die Delft heeft gecreĆ«erd, namelijk Delfts Blauw. 

Ben je benieuwd naar al het moois dat te bezichtigen is in expositieruimte 38CC? Loop dan eens naar binnen! Je bent elke woensdag tot en met zondag welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis.