Afbeelding

Kunstsuper is een plek die rijk is aan kunst en cultuur

De Kunstsuper is een plek die kunstenaars uit Delft en omgeving een platform biedt om zich te kunnen ontwikkelen en om zijn of haar werk te presenteren. 

De Kunstsuper is al jaren een begrip in Delft. Het is een plek die rijk is aan cultuur, kunst en geschiedenis. De Kunstsuper is gevestigd in het Prinsenkwartier. Naast de Kunstsuper zijn ook leuke cafés gevestigd en het huis van Willem van Oranje, het Museum Prinsenhof. 

Kunstenaar in het wild
Elke dinsdag tot en met zondag kan je van 11.00 uur tot 17.00 uur gratis naar binnen wandelen om het werk van de kunstenaars te bezichtigen en eventueel te kopen. De kunst is erg toegankelijk voor de doorsnee mens. In de Kunstsuper is er altijd wel een vrijwilliger of een kunstenaar aanwezig, dus wie weet kom je nog de kunstenaar van je aankoop tegen en kan je er even een praatje mee maken. De kunst die je kan verwachten in de Kustsuper is heel divers. Van schilderijen, keramiek, sieraden tot tassen die van rubber zijn gemaakt. Je komt het allemaal tegen! Ben je toevallig in Delft of woon je al in Delft, maar ben je nog nooit in de Kunstsuper geweest? Type maar snel 'Sint Agathaplein 4' in je navigatie!