Afbeelding
Foto:

Oranjekoorts is terug van weggeweest

Na de laatste uitverkochte editie in 2019 en twee jaar wachten, is Oranjekoorts terug! Op 26 april 2022 breekt alle oranjegekte los tijdens de zesde editie van Oranjekoorts Koningsnacht Festival, de circuseditie. De historische Markt in Delft wordt omgedoopt tot het gezelligste feestcircus waar je ooit bent geweest, met de gezelligste artiesten van Nederlandse bodem! 

Oranje staat voor verbroedering, het vervagen van muzikale grenzen tussen diverse stijlen en artiesten, het samenzijn met duizenden (nieuwe!) vrienden om je heen. Voor deze circuseditie van het Koningsnacht festival, welke gepresenteerd wordt door niemand minder dan Hans Kàzan, wordt de Markt van 18.00 uur tot 23.30 uur uur omgetoverd tot het gezelligste feestcircus waar je ooit bent geweest. Ook is er een vernieuwde line-up, met de beste artiesten, deejays en feestacts, van Nederlands bodem. Yes-R staat op het podium, de huisband Captain MidnightXL is weer van de partij en er zijn optredens van FeestDJRuud, Kav Verhouzer, Delftsche Helden (die samenspannen met de mannen van De Flierefluiters), Sven Fields en Adventureboy. Organisator De Burgemeesters trekt alles uit de kast om er voor jong en oud een Koningsnacht van te maken als nooit tevoren.

Het festival
Oranjekoorts Koningsnacht vindt plaats op dinsdag 26 april 2022 van 18.00 uur tot 23.30 uur op de Markt in Delft. Zorg dat je voor 19.00 uur binnen bent om drukte bij de ingang en muntenkassa te ontlopen. Er is een foodtruck op het terrein aanwezig, dus eten doe je prima op het festival. De foodtruck is geopend van 18.00 uur tot 23.30 uur, je kan betalen met Oranjekoortsmunten. Er is geen minimumleeftijd, maar de organisatie vindt Oranjekoorts geen geschikte plek voor mensen jonger dan 16 jaar. Bezoekers jonger dan 18 jaar krijgen een afwijkend polsbandje, waarmee het niet mogelijk is om alcohol te bestellen.

Tickets
Voor meer informatie en het bestellen van (de laatste) kaarten kun je terecht op www.oranjekoortsfestival.nl.