Afbeelding
Foto: Hennie Keeris

Bewegend zitten
doet u bij Zorgdrager

Bewegend zitten is een goede remedie tegen onrust én lage rugklachten. Zorgdrager is marktleider op het gebied van comfortabel en bewegend zitten. Naast de bewegende bureaustoel biedt de zorgspecialist u nu ook de ZEN Zorgstoel van Fitform. Komt u proefzitten en testen wat deze stoel voor u kan betekenen?

Al tijdens de start van Zorgdrager in 2003 waren de doelen duidelijk: gemak vergroten, comfort bieden, pijn wegnemen en service bieden als het gaat over stoelen. In de bijna twintig jaar van hun bestaan hebben de zitadviseurs veel kennis en ervaring opgedaan en zijn er technisch gezien veel mogelijkheden bijgekomen. Zo is er nu ook de ZEN Zorgstoel. De ZEN Zorgstoel is speciaal ontwikkeld voor mensen die onrust ervaren als gevolg van dementie of een andere neurologische aandoening. Onderzoek heeft aangetoond dat schommelen een positief effect heeft op onrustig gedrag. In de ZEN Zorgstoel is een ontspannende en rustgevende schommelbeweging verwerkt. Ook bij Parkinson, multiple sclerose en spierziekten kan het schommelen bijdragen aan meer welzijn. 

Heerlijk ontspannen
De ZEN Zorgstoel is enorm succesvol gebleken voor mensen met neurologische klachten in de verpleging, maar uiteraard kunt u ook thuis uw voordeel ermee doen. "Deze stoel is ook uitermate geschikt voor senioren die op zoek zijn naar een heerlijke relaxstoel", aldus Steef van der Kruit van Zorgdrager. "De ZEN Zorgstoel wordt volledig op maat gemaakt. Zo kunt u de meest optimale ontspanning vinden die u zich kunt wensen, in het comfort van uw eigen woonkamer."

Bezoek de showroom
U kunt de stoel uitgebreid komen uitproberen in de showroom in Delft. "Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Hier kunt u persoonlijk advies krijgen van onze zitspecialisten." Bij verminderde mobiliteit kan de adviseur ook bij u thuis komen. "Zowel in onze showroom als bij u thuis zorgt Zorgdrager dat alles goed wordt opgemeten en regelen wij de perfecte stoel voor u."

Zorgdrager - Schieweg 87A
Tel.: 0800-0152
www.zorgdrager.com