Hoornse Schaakvereniging start competitie

DEN HOORN - De Hoornse Schaakvereniging begint maandag 19 september weer aan de competitie. Elke maandagavond komen zij om 20.00 uur samen in de Hoornbloem, waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Heeft u interesse? Kom een keer langs. Meer informatie: bastiaanhokke@hotmail.com

Delftse Schaak-off

DELFT - Op maandag 19 september organiseert DSC een zogenaamde Schaak-off, een landelijk initiatief met een rapidschaaktoernooi in vierkampen. Iedereen speelt dan drie partijen, een tegen elk van de andere drie deelnemers in de groep (de vierkampgroepen worden op speelsterkte ingedeeld). Bedenktijd is 20 minuten per persoon per partij + 5 sec. per zet. Het vierkampentoernooi geldt ook als lokale voorronde van de landelijke KNSB-schaak-off, waarbij de winnaar van elke groep zich desgewenst voor de regionale ronde plaatst. Er zullen dus ook in DSC geïnteresseerde (nog)niet-leden meedoen.

Aanmelden via schaakoff.nl. Mocht je liever geen profiel aan willen maken op de website van schaak-off dan kan je je ook aanmelden via wedstrijdleider@delftseschaakclub.nl. Je maakt dan alleen geen kans om door te gaan naar de volgende rondes en niet op de prijzen die de KNSB heeft uitgeloofd.