Lunch- en middagconcert in wijkcentrum De Hofstee

DELFT - Traditiegetrouw geeft De VAK elke maand een lunchpauzeconcert met VAKdocenten en collegemusici in OPEN en sinds kort een lunch met middagconcert in wijkcentrum De Hofstee.

Duo Arta-Muze is de muzikale samenwerking tussen Tamara Obreskova (zang) en Arkadi Gankin (bajang / accordeon). Beiden zijn topmuzikanten die oorspronkelijk uit Wit-Rusland komen, daar hun opleiding genoten hebben, carrière hebben gemaakt en successen hebben behaald. Ondertussen wonen ze elk alweer zo’n 30 jaar in Nederland en hebben zich hier gesetteld. Arkadi en Tamara hebben elkaar, toevallig, pas in Nederland ontmoet. Beiden bleken werkzaam in de muziek en traden af en toe samen op. Deze incidentele samenwerkingen waren voor beide plezierig en van hoog niveau. Omdat ook het publiek erg enthousiast was, hebben ze besloten om echt te gaan samenwerken met als bedoeling om nog meer mensen te laten genieten van de prachtige combinatiezang en bajang/accordeon. Het resultaat is muzikaal entertainment op topniveau. Dit keer laten ze het publiek genieten van muziek uit Italië, Argentinië, Rusland en Nederland. Toegankelijke melodieën die iedereen lekker kan mee neuriën of zelfs voluit het borst meezingen. Wees welkom! Handig om te weten: Woensdag 28 september 2022, Wijkcentrum de Hofstee, Sandinoweg 149, Delft. Lunch: 12.30 – 13.30 uur. Kosten: 3,50 euro, verplicht van tevoren aanmelden. Concert: 14.00 – 15.00 uur. Kosten: 5 euro, graag van tevoren aanmelden via anita@odensehuisdelindedelft.nl of via 06-29333221. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Residentie Contact, De VAK en het Odensehuis de Linde Delft.

Foto-bespreekavond Fotoclub FC’59

DELFT - Op dinsdagavond 20 september start de Fotoclub FC'59 weer met een foto-bespreekavond. Wat staat er op de foto? Wat vertelt deze foto? Welke techniek is toegepast? Allemaal vragen die ter sprake komen. Bent u een enthousiast fotograaf en wilt u over uw foto's met andere fotografen eens van gedachte wisselen dan nodigt de club u uit, geheel vrijblijvend, deze avond te bezoeken. Het door de leden meegebrachte werk wordt die avond besproken. Heeft u interesse? De fotoclub is gevestigd in: Speeltuin de Bomenwijk, Beukenlaan 1. Aanvang 20.00 uur, inloop 19.45 uur. Fotoclub FC'59 is een boeiende vereniging voor zowel de beginnende als gevorderde vrijetijdsfotograaf. De fotoclub biedt een afwisselend programma zoals lezingen van fotografen, bespreekavonden, de fotoketting, uitwisseling met andere clubs, clubuitje. Regelmatig organiseert de club ook Foto-exposities waar de foto's van clubleden vertoond worden. De FC'59 is aangesloten bij de Fotobond Nederland, de landelijke organisatie waar de meeste fotoclubs bij aangesloten zijn. Hierdoor is het mogelijk aan diverse fotowedstrijden mee te doen georganiseerd door deze Fotobond. www.FC59delft.nl