Delightful Drag Circus - HAUS of 4D (Foto: Koos Bommelé)
Delightful Drag Circus - HAUS of 4D (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Door de lens van Koos: Mooi Weer Spelen 2022

DELFT - Afgelopen zondagmiddag vond in het Poptapark het gratis Delftse buitentheaterfestival Mooi Weer Spelen plaats. Bezoekers streken neer in het gras en genoten van de bijzondere optredens van Mooi Weer Spelen. Zij lieten zich verrassen door hoog niveau theater, comedy, circus, dans en wereldmuziek, én genoten van eten uit alle windstreken. Zo ook onze huisfotograaf Koos Bommelé!

Deze 34e editie van Mooi Weer Spelen werd alweer voor de derde keer in het Poptapark georganiseerd in plaats van in de binnenstad, wat toont dat Delft meer te bieden dan alleen het historische stukje Delft. Mooi Weer Spelen wordt in festivalland en onder publiek en artiesten geroemd om de diversiteit en de kwaliteit van de optredens, de intieme sfeer en het fijne publiek. Laagdrempelige voorstellingen worden afgewisseld met spectaculaire acts en met poëtisch en absurdistisch straattheater voor de fijnproever. 

Acts
Zo'n 30 acts en activiteiten stonden op zondagmiddag 11 september op het programma van Mooi Weer Spelen. Festivalleider was al voorafgaand aan de dag volledig in zijn nopjes, zowel met de bijzondere voorstellingen als met de mobiele acts die uiteraard niet mochten ontbreken tijdens deze 34e editie van het straattheaterfestival. En als altijd kon men meedoen aan crea workshops, zich laten grimeren, er was een circusspeelplaats, een schilderatelier, een timmeratelier en meer.

Fotoalbum
Onze fotograaf Koos Bommelé was aanwezig op festival Mooi Weer Spelen. Voor hem was dit het uitgelezen moment om prachtige plaatjes te schieten van diverse acts. Benieuwd naar de beelden? Kijk dan in het fotoalbum op www.delftopzondag.nl.