Met de Pillow Wrapper heb je je hoofdkussen in je achterzak. (Foto: PR)
Met de Pillow Wrapper heb je je hoofdkussen in je achterzak. (Foto: PR) Foto:

Op reis altijd goed slapen dankzij de Pillow Wrapper™

DELFT – Je kent het wel: je bent op reis, de kamer die je geboekt hebt is comfortabel, maar dat hoofdkussen: negen van de tien keer is dat te zacht en biedt het niet voldoende ondersteuning. Het resultaat: woelen, draaien, kneden in de hoop dat het beter wordt.

Maar dat wordt het niet en je staat niet uitgeslapen op. Sommige mensen slepen ten einde raad dan maar hun eigen kussen mee. Maar dat neemt weer veel ruimte in èn je kussen knapt er niet van op. Wat te doen? In Delft hebben ze een oplossing gevonden: de Pillow Wrapper. De nieuwe manier van goed slapen. 

Inventief
Met de inventieve Pillow Wrapper maak je op eenvoudige wijze van elk zacht kussen een beter hoofdkussen met goede ondersteuning. De Pillow Wrapper is een hoes die je om het kussen heen doet waarmee je elk zacht kussen omvormt tot de juiste stevigheid, vorm en formaat. En na gebruik vouw je het strak en dun weer op, zodat het nauwelijks plaats inneemt. Kortom: met de Pillow Wrapper heb je je ideale hoofdkussen in je achterzak!
 Iedere Pillow Wrapper is gemaakt van 100% katoen met Peach finish voor een zacht huidgevoel. Uit één stuk stof met de hand genaaid en op de naad versterkt voor eindeloos gebruik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor thuisgebruik is er de Pillow Wrapper Home versie, een ‘normaal’ hoofdkussen, maar wel uniek gebaseerd op uitgebreid onderzoek over wat je nodig hebt om door te slapen.

Korting
Meer weten? Kijk op www.pillowwrapper.com. Hier vind je niet alleen meer informatie, maar kun je het product ook online kopen. Lezers van Delft op Zondag krijgen nog tot 22 juli € 10 korting met couponcode: Delft. Via de site kun je ook contact opnemen.