Home-Start zoekt jou
Home-Start zoekt jou

Ingrid bood een fijne ondersteuning aan haar Home-Start gezin

Vrijwilliger Ingrid ondersteunde moeder Kyona en haar zoon Julan in een periode dat Kyona erg druk was en Julan wat extra aandacht nodig had. Kyona kon allerlei issues en dilemma's bespreken met Ingrid over de opvoeding en haar leven in Nederland. Er was aandacht voor wat er te doen is voor moeder en kind in Delft en hoe leven andere gezinnen in Nederland.

En tussen alle onderwerpen door hielp de vrijwilliger Kyona op zoek naar meer verbinding met haar zoon nu ze in Nederland wonen. Moeder en zoon konden na ruim een half jaar ondersteuning weer samen in verbinding verder. Tevreden kijken moeder en de vrijwilliger terug op de wekelijkse ondersteuningstijd die er was. Lijkt het jou ook leuk een gezin te ondersteunen? Vind je het fijn een luisterend oor te bieden en om te gaan met kinderen? Dan zijn we naar jou op zoek. 

Informatie
Voor informatie of aanmelden kan contact opgenomen worden bij coördinator Ina Gebuijs 0612461090 of i.gebuijs@humanitas.nl of websites www.humanitasdelft.nl of www.home-start.nl