Trojan Wars komt naar Delft
Trojan Wars komt naar Delft

Theaterspektakel en toneelhit Trojan Wars komt naar Delft!

Dé theaterbelevenis van Het Nationale Theater komt op 5 & 6 november naar Theater de Veste. Een groots opgezette voorstelling als een festival vol visueel spektakel, draaiend decor, Griekse mythologie en een topcast met o.a. Romana Vrede en Emmanuel Ohene Boafo. 

Bingewatchen met de vibes en food van een festival
Trojan Wars is een moderne versie van een eeuwenoude oorlog. Geïnspireerd op het oudste oorlogsverhaal uit de geschiedenis: De Ilias van Homerus. Een topcast met prijswinnende acteurs zoals Romana Vrede, Emmanuel Ohene Boafo en Bram Suijker vertolken meer dan 100 personages. Van de beroemde helden en heldinnen uit het klassieke Griekenland tot machteloze goden. In deze razende oorlogsmachine spoelen de emoties als een golf over je heen.

‘Trojan Wars’ is dé theaterbelevenis van 2021 en krijgt lovende pers- en publieksreacties. Een verpletterende bingewatch-marathon van drie afleveringen inclusief eten, drinken en livemuziek. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij als je dit spektakel, waarin fantastisch wordt geacteerd, niet wilt missen. Tickets via www.theaterdeveste.nl.