Vragen over dementie? Kijk op dementiewijzer delft.nl

DELFT - Als één van je ouders, je partner of misschien jijzelf de diagnose dementie krijgt, dan heb je veel vragen. ‘Waar moet ik aan denken, wat moet ik regelen? Bij wie kan ik terecht voor hulp?’ Voor mensen met dementie, hun naasten en mantelzorgers is er veel informatie beschikbaar. De werkgroep Dementie Delft heeft alle informatie over dementie en ondersteuning in Delft verzameld en op één plek gezet. En die plek is de nieuwe website dementiewijzerdelft.nl. 'Een website om niet te vergeten.’

Initiatieven in Delft
In Delft zijn er verschillende organisaties en vrijwilligers actief die graag iets voor jou en je naaste(n) willen betekenen. Er zijn plekken in Delft waar je terecht kunt voor een praatje met lotgenoten. Misschien wil jij of je partner wel meedoen aan activiteiten die speciaal worden georganiseerd voor mensen met dementie. Neem een kijkje op dementiewijzerdelft.nl en maak gebruik van het aanwezige aanbod.

Werkgroep
De Werkgroep Dementie bestaat uit ervaringsdeskundigen van Pieter van Foreest, Alzheimer DWO, Odensehuis de Linde, gemeente Delft en Delft voor Elkaar.