Ukkentraining voor de kleinste talenten

DELFT - Nog een aantal nachtjes slapen en dan gaat het weer beginnen. Zaterdag 5 september om 10.00 uur start het voetballen weer op het complex van DSV Full Speed. De trainers zijn zich aan het voorbereiden, de ballen worden opgepompt en splinternieuwe hesjes liggen keurig opgevouwen te wachten om gebruikt te worden.

Speciaal voor de Ukken is er een nieuw kunstgrasveld aangelegd. Ben je uit geboortejaar 2015, 2016 of 2017? Dan ben je altijd welkom om gratis en voor niets de leuke trainingen mee te maken op het sportcomplex van DSV Full Speed, die gegeven worden door een tiental trainers. Na de training lekker wat drinken en gezamenlijk een stuk fruit eten. Hier begint het verenigingsgevoel voor ouder en Uk. Wil je als Uk een Full Speed trainingspak met je eigen initialen? Dat is mogelijk. Meld je dan tijdens de training bij één van de trainers en hij of zij zal je wegwijs maken. Met een beetje geluk hangt binnenkort ook een mooie foto van jou in de kantine van DSV Full Speed. Wekelijks worden er prachtige foto’s gemaakt die daags er na te bewonderen zijn.

Enthousiasme
Maar niet alleen de ukken beginnen weer, ook de andere groepen. Vind je voetballen leuk en zoek je een club waar je met veel plezier kunt voetballen en begeleid wordt door enthousiaste trainers? Ga dan gerust voetballen bij DSV Full Speed.

Kijk op www.fullspeed.nl voor meer informatie over de Delftse voetbalclub.