Bibliotheek Oostland weer helemaal open

PIJNACKER-NOOTDORP - Vanaf 31 augustus zijn de vestigingen Pijnacker en Nootdorp van Bibliotheek Oostland weer als vanouds open. Voor exacte openingstijden en aanwezigheid van adviesmedewerkers wordt verwezen naar de website. De bibliotheek heeft tijdens corona nog steeds geen verblijfsfunctie. Daar waar horeca is wordt gevraagd een contactformulier in te vullen.

De vestigingen zijn open met inachtneming van de anderhalve meter afstand, een maximaal aantal bezoekers en de hygiƫnemaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Bezoekers mogen weer beperkt komen studeren of werken aan de daarvoor ingerichte (werk)plekken. Boeken bezorgen blijft mogelijk indien u niet in staat bent naar de bibliotheek te komen. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan gerust contact op met de vestiging van uw keuze.

Ruimte nodig?
Ook de verhuur van ruimtes in de vestigingen is weer mogelijk. Dat kan een uitkomst zijn voor mensen die met meer dan zes gasten iets te vieren hebben en dat thuis niet kunnen. Buurt & Zo (Pijnacker) en CulturA & Zo (Nootdorp) hebben een horecagedeelte en zijn daarop ingericht. Maar ook voor mensen die thuiswerken en een werkplek zoeken is de bibliotheek een zeer geschikte plaats, zowel qua ruimte en faciliteiten, maar zeker ook qua prijs. Daarnaast is het ook mogelijke om zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of andere bijeenkomsten in de theaterzaal van CulturA & Zo te organiseren. Vraag naar de mogelijkheden.