DELFT - Soep, wie lust het niet? In Voordijkshoorn, Buitenhof en Voorhof hebben inwoners de mogelijkheid zich aan te melden bij Buurtsoepie, om een maand lang één keer in de week een gratis kommetje soep te ontvangen aan huis.

Buurtsoepie is een initiatief van jongeren die meedoen aan een Maatschappelijk Diensttijd (MDT-)traject in Delft. De jongeren hebben hierin samenwerking gezocht met verschillende organisaties en worden begeleid door de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar. Alle jongeren in Nederland hebben de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen voor hun eigen toekomst. Dit doen zij gedurende een periode waarin ze zich vrijwillig inzetten voor een ander of voor de samenleving. De kern van het project is om iets voor een ander te doen. Nu veel Delftse inwoners minder contact hebben met elkaar, biedt Delft voor Elkaar met samenwerkingspartners een wekelijks moment voor persoonlijk contact: een lekker soepje, gepaard met een fijn praatmoment!

Zin in soep?
Woont u in Buitenhof, Voorhof of Voordijkshoorn? Dan kunt u zich aanmelden voor een wekelijks kommetje soep. In Buitenhof en Voorhof is het project gestart en duurt het tot en met 31 juli. In Voordijkshoorn start het project na de kick-off van 30 juni a.s. Mail uw gegevens naar info@delftvoorelkaar.nl, of bel met Donald Basabose, buurtsportcoach Delft voor Elkaar via 06-53 60 55 58.