DELFT - Wippolder is na zes wedstrijden de ploeg met de minste verliespunten in 2C. Trainer Ronald Hes kan niet anders dan tevreden zijn.

- Jullie staan er goed voor...
"Dat zeker. We hebben dan ook een heel sterke groep met veel potentie. Ik heb mijn beschikking over minstens zestien spelers die het niveau aankunnen en dat is voor een trainer natuurlijk alleen maar mooi."

- En de periode ligt voor het grijpen...
"Dat kan je zeggen, maar daar zijn we helemaal niet mee bezig. Op het moment staan we tweede met een punt achterstand op de nummer één. Ik denk dat het elkaar in de bovenste regionen van de ranglijst niet veel ontloopt."

- Hoe verklaar je het succes?
"Het is gevaarlijk om te zeggen, maar tot op heden hebben we nog nauwelijks tegenslagen gehad. Iedereen is fit en dat is natuurlijk belangrijk. Dat wil niet zeggen dat het niet tegen heeft gezeten, want de punten die we verloren hebben, waren eigenlijk niet nodig."

- Dus jullie gaan voor het kampioenschap?
"Aan het begin van het seizoen hebben we afgesproken voor een plek bij de eerste vier te gaan, want dan wordt het wel heel moeilijk om de nacompetitie mis te lopen. Die doelstelling staat nog steeds en die gaan we na zeven wedstrijden nog niet aanpassen."