Marlies Poot waant zich in het kerstsprookje van Groenrijk 't Haantje
Marlies Poot waant zich in het kerstsprookje van Groenrijk 't Haantje Foto:

VIP-Kerstkoopavond bij Groenrijk 't Haantje!

RIJSWIJK - Goed nieuws voor kerstliefhebbers, want Groenrijk 't Haantje is weer omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Nog mooier: Groenkaarthouders krijgen tijdens de speciale VIP-Kerstkoopavond 20 procent korting op al hun kerstinkopen!

"Bij het tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellige kerst", aldus Marlies Poot van Groenrijk 't Haantje.
"Kerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei kleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Bij ons kun je dus genoeg inspiratie opdoen voor het versieren van huis en tuin."

Trends
Het duurt nog even voor het zover is, maar zodra je bij de kerstshow van Groenrijk komt krijg je het kerstgevoel. "We proberen een compleet verhaal neer te zetten met onze kerstshow. De show begint traditioneel met veel rood, zilver en wit en neemt je daarna mee langs veel moderne trends. Je start bij de ingang van een kasteel, waar twee grote traditionele notenkrakers de wacht houden. Dat is ook meteen een echte trend dit jaar, net als het velours en het goud dat veel in ons 'kerstsprookje' voorkomt."

Kerstkoopavond
Op donderdagavond 14 november krijgt u 20 procent korting op het gehele kerstassortiment én maakt u kans op een gratis pakket kerstverlichting ter waarde van 100 euro. Daarnaast wordt u ontvangen met een hapje en een drankje en zal het Tuincafé geopend zijn met een speciaal VIP-menu. Vergeet ook zeker niet de leuke kraampjes te bekijken die door de winkel heen staan.

Heeft u nog geen Groenkaart? Vraag die tijdens de VIP-avond of een eerder bezoek kosteloos aan en profiteer van de korting! Bezoek het tuincentrum aan de Laan van 't Haantje 22 in Rijswijk of kijk eerst op www.groenrijkrijswijk.nl voor meer informatie.