Ondernemers delen hun kennis tijdens de bijeenkomsten van VOC Delft
Ondernemers delen hun kennis tijdens de bijeenkomsten van VOC Delft

Op de koffie bij VOC Delft

DELFT - VOC Delft organiseert op woensdag 13 november 2019 weer het evenement 'Op de koffie bij de VOC', met als thema 'Werkse samen'. Het evenement wordt gehouden bij Werkse in Den Hoorn. Vanaf 08.30 uur ben je welkom voor een lekkere kop koffie en om 09.00 uur stipt gaat het beginnen. De ochtend duurt uiterlijk tot 11.00 uur.

VOC Delft, ofwel de Vroege Ondernemers Club Delft is een actieve ontbijtbusinessclub waar ondernemers kennis delen, elkaars ondernemerschap stimuleren, van elkaar leren en omzet voor elkaar genereren. VOC Delft is een dynamische businessclub. De bijeenkomsten zijn bedoeld om ondernemers de mogelijkheid te bieden op een prettige manier hun onderneming te presenteren aan zo veel mogelijk anderen. Bij eerdere edities, waar gemiddeld rond de veertig ondernemers aanwezig waren, zijn al veel interessante zakelijke contacten gelegd. Mede doordat deze ochtenden iedere keer op een wisselende locatie in Delft en omgeving rondom een thema worden georganiseerd.

Werkse samen
De bijeenkomst draait om samenwerken met verschillende ondernemingen voor één nieuwe klant. Waar liggen de omzetmogelijkheden voor jouw bedrijf, wat kan je écht voor de klant betekenen en waarin kan je in samenwerkingsverband andere ondernemers vinden? Aan de hand van drie cases wordt serieus op zoek gegaan naar die samenwerking: Werkse samen. Waar kan dat beter dan als gast bij Werkse!
Neem eens een kijkje op www.vocdelft.nl/evenementen-voc-delft voor foto's en informatie over de komende bijeenkomst. Interesse om deze ochtend als ondernemer aanwezig te zijn? U bent van harte uitgenodigd en de deelname kost u niets. Graag wel even aanmelden via de website of door te mailen naar info@vocdelft.nl