Snel naar Zorgdrager voor de Winteractieweken!
Snel naar Zorgdrager voor de Winteractieweken! Foto:

Winteractie bij Zorgdrager!

DELFT - Zo heerlijk heeft u nog nooit gezeten! Zorgdrager, specialist in zitcomfort, gaat voor nog meer (w)interactie!

De Zorgdrager Winteractieweken zijn begonnen: een gratis accessoire van maximaal 425 euro naar keuze (o.a. een neksteun of een draaiplateau) bij aankoop van een nieuwe Fitform-fauteuil. De actie loopt tot 31 december, dus u heeft nog even om te bedenken voor welke gratis accessoire u gaat.

Steef van der Kruit: "We willen nog meer Winteractie, daarom geven we gewoon dingen weg in de laatste donkere weken van het jaar. Buiten mag het dan guur en donker zijn, niet bij ons: wij zorgen voor verlichting.
Verlichting op het gebied van zitcomfort. Zitten zoals u nog nooit ervaren heeft. Met aandacht voor alle details kunnen wij echt maatwerk leveren. Belangrijk, want we zitten vaak en dan kun je maar beter goed zitten. Nou, bij ons zit je letterlijk goed!

Goed advies
Wilt u ook een mooie stoel én goed advies? Bel ons dan voor een vrijblijvend, deskundig advies. U kunt langs komen in onze showroom aan de Schieweg, maar we kunnen ook een afspraak met u maken om de zaken bij u thuis op het gemak onder de loep te nemen.
"Wie wint er? Bij Zorgdrager wint iedereen, want we hebben letterlijk voor elk wat wils in huis. In onze showroom staan veel modellen in verschillende maten. Samen met de adviseur krijgt u een goed idee in welke fauteuil u zich het meest op uw gemak voelt. In voorkomende gevallen zoals ernstige zitproblematiek kunt u, in samenspraak met een ergotherapeut, een stoel bij u thuis een aantal dagen op proef krijgen."
Adres: Zorgdrager, Schieweg 87A, Telefoon: 0800-0152 / Mail: info@zorgdrager.com
Zie ook: www.zorgdrager.com