Zus&Zoet bakt en bezorgt aan huis. Hélène, Marijke en Saskia gaan voor het grote genieten!
Zus&Zoet bakt en bezorgt aan huis. Hélène, Marijke en Saskia gaan voor het grote genieten! Foto:

Zus&Zoet heeft een passie voor allerhande 'baksels'!

DELFT - Saskia en Marijke Prins, twee zusjes uit Delft met een passie voor koken & bakken. Rond februari 2014 ontstond het idee om zelf een cateringbedrijfje te starten. Na wat gepuzzel over de naam en wat we willen uitstralen waren we er na een tijdje uit: Zus&Zoet was geboren!

Hierna volgde het gebruikelijke 'geregel' wat bij het starten van een onderneming hoort: inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het menu samenstellen, een website maken et cetera. Na dat alles was ons motto: 'Laat het bakken & koken maar beginnen!'

Gerechten
Onze passie willen wij overbrengen met onze lekkere gerechten voor thuis en op werk. Alles is huisgemaakt en vers. Continue zijn we bezig met vernieuwen. Wij hopen dat jullie net als wij blij worden van alle dat lekkers.Huisgemaakt, voor iedere gelegenheid! Hartige taarten, lunches, buffetten, borrelhapjes of High Teas. Zomaar een greep uit ons assortiment. Wij cateren op locatie, afhalen en/of bezorgen in dozen is ook mogelijk. Alles wordt vers en huisgemaakt en dat proef je.
Onze missie is te vangen onder de noemer heerlijk eten & genieten! Was getekend, Zus & Zoet Delft.
Bij wensen of vragen helpen wij je graag.
Adres: Taj Mahalplaats 12. Tel.: 06-23263095.
info@zusenzoet.com
Zie ook: www.zusenzoet.com