Logopedie bij chronische hoest en heesheid

DELFT - Dinsdag 12 februari 2019 is er weer een Longpunt dat wordt verzorgd door, Mw. J. de Kluijver, longarts en mw. H. van Woudenberg, logopediste. Het thema is: 'Logopedie bij chronisch hoesten en chronische heesheid'.

U bent van 14.00 uur -16.00 uur weer van harte welkom bij Longpunt Delft op onze nieuwe locatie in het Buurthuis Wippolder, Professor Krausstraat 50, 2628 JN te Delft.

Longproblemen
Longpunt is een initiatief van het Longfonds, voorheen Astmafonds, in samenwerking met verschillende zorgverleners uit de regio en vrijwilligers, die vanuit eigen ervaring weten hoe het is om te leven met longproblemen. Longpunt is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met een chronische longziekte waaronder astma of COPD, hun familie en zorgverleners. Zij zijn welkom bij Longpunt Delft om informatie te krijgen én hun ervaringen te delen.

Zorgverleners
Tijdens de maandelijkse Longpunt bijeenkomsten spreken steeds verschillende zorgverleners. Zo ontstaat er een breed informatieaanbod voor longpatiënten.De gratis bijeenkomsten van Longpunt Delft vinden elke tweede dinsdag van de maand plaats. Wij verzoeken u om geen luchtjes te dragen. De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer: Bus lijn 55.
Mail voor informatie naar longpuntdelft@longfonds.nl
Kijk voor een overzicht van de bijeenkomsten van Longpunt Delft op www.haaglanden.longfonds.nl

Klets mee over natte sokken

DELFT - Heb jij ook weleens last van natte sokken? Vanaf zaterdag 2 februari kun je zomaar grote, gekleurde sokken aan een waslijn tegenkomen.

Wij hangen ze te drogen en zijn benieuwd naar jouw verhaal. De meeste van ons vinden natte sokken maar vervelend. Helaas zal het in de toekomst vaker voorkomen dat je sokken nat worden na een fikse plensbui. Al het regenwater dat in korte tijd valt, kan niet snel genoeg wegstromen waardoor er grote plassen op straat ontstaan of zelfs wateroverlast.

Held op sokken
Met deze ludieke actie willen we mensen prikkelen hier eens over na te denken. We vragen aandacht voor wateroverlast, droge voeten zijn niet zo vanzelfsprekend. We gaan het gesprek hierover aan om samen een oplossing te vinden. Want iedereen kan een sokje bijdragen. Hoe? Kijk maar op www.nattesokken.nu of klets mee via facebook of twitter @hhdelfland.
Vanaf 2 februari hangen de eerste sokken te drogen in de gemeente Den Haag, Delft, Pijnacker-Nootdorp enLeidschendam-Voorburg. Vanaf 9 februari hangen de sokken drogen in gemeenten Westland, Vlaardingen en Schiedam.