Word jij de eerste Delftse Meester?

DELFT - Het bekende televisieprogramma Maestro krijgt een heuse Delftse editie met alle toeters en bellen die daarbij horen.

De Koninklijke Harmoniekapel Delft houdt op 25 mei een grootse Maestro finale in de Nieuwe Kerk waarin enkele bekende en minder bekende Delftenaren het dirigeerstokje overnemen van dirigent Erik Janssen om een fantastische én verrassende avond neer te zetten. Spannend wordt het zeker. Wie wordt de allereerste Delftse Maestro?

Misschien is deze titel wel voor jou weggelegd! Wieg jij altijd onbewust mee met de muziek? Ga je ook altijd helemaal op in de muziek als je een prachtig nummer hoort? Je zult alles uit de kast moeten halen om het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde en aangeklede Delftse Meester orkest zo mooi mogelijk te laten klinken. En wie weet word jij dan de Delftse Meester!

Schrijf je snel, voor 28 februari, in! Stuur een mailtje naar delftsemeesters@harmoniedelft.nl met daarin de volgende gegevens:
-Naam en leeftijd
-Waarom moet juist jij meedoen aan de Delftse Maestro?
-Wat heb jij met de stad Delft?
Vergeet niet je telefoonnummer en e-mailadres te vermelden en wie weet zien we jou wel schitteren tijdens de Maestro finale op 25 mei!
Zie: www.delftsemeesters.nl