Mischa Eradus toont trots de Outdoor Gallery Dealer Award die voor de tweede keer in de wacht werd gesleept! (Foto: Koos Bommelé)
Mischa Eradus toont trots de Outdoor Gallery Dealer Award die voor de tweede keer in de wacht werd gesleept! (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Eradus Zonwering valt (weer) in de prijzen!

DELFT - Eradus Zonwering kreeg deze week de landelijke prijs van 'Beste Outdoor Gallery Dealer van het Jaar 2019' overhandigd namens Luxaflex window styling.

Margriet Eradus is maar wat trots: "Een prijs die we al eerder, in 2012, een wonnen. Eens te meer een bevestiging dat we een goede naam hebben binnen de branche. Zo'n prachtige blijk van waardering, daar doe je het voor! Waardering voor onze grote productkennis.

Assortiment
En we hebben nieuws, want onze outdoor gallery wordt half februari lekker opgefrist met nieuwe schermen, een aanpassing van het assortiment.
Dus, wees er snel bij en kom onze variëteit aan Luxaflex outdoor zonwering een keer bekijken. Het assortiment bestaat uit knikarmschermen: terraszonwering waaronder de Spectra Nova, het meest verkochte terrasscherm van Nederland, of de nieuwste ontwikkeling in terraszonwering, Fiora Grande, met volledig gesloten cassettesysteem. Verticaalzonwering: screens die het huis koeler houden, ideaal voor kinder- en/of werkkamer. Uitvalschermen, vensterzonwering, rolluiken: inbraakwerend, verhoogde privacy, goed geluidisolerend en warmte- en koudewerend, naast optimaal gebruiks- en bedieningsgemak. Serrezonwering, buitenjaloezieën: deze geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk en/of terrasoverkapping.

Markiezen
Mocht u eventueel niet slagen in ons outdoor gallery segment van Luxaflex, dan is de romantiek van een markies wellicht meer uw stijl. Alle voordelen op een rijtje: verschillende modellen, ruim aanbod van doekkleuren en dessins, lange levensduur, duurzaam en weerbestendig.
Bel: 015-2135028 of mail ons voor een afspraak: info@eraduszonwering.nl