Afbeelding
Foto: Syd Horster

De Escape Rooms in Delft:
weet jij te ontsnappen?

De Escape Challenge in Delft zou je kunnen vergelijken met een klassieke escape room, alleen gaan ze bij de Escape Challenge nog net een stapje verder. De speciaal gecomponeerde soundtrack, lichteffecten en special effects geven je het gevoel alsof je de hoofdrol speelt in een spannende actiefilm.

Samen met vrienden of collega's probeer je te ontsnappen door op zoek te gaan naar verborgen aanwijzingen en door mysterieuze raadsels op te lossen. Je ontdekt steeds weer nieuwe geheimen in de filmische decors en verliest je gevoel voor tijd en realiteit volledig. Niet voor niets werd de Escape Challenge tot twee keer toe uitgeroepen tot Beste Escape Room van Nederland! Hou je van puzzelen en avontuur? Dan is een bezoek aan de Escape Challenge voor jou een must! Zie:
www.escapechallenge.nl.
Wist je dat de eerste Urban Axe Throwing baan van Nederland sinds kort gevestigd is in Delft? Bowlen is zo 2017, bijlen gooien is helemaal het nieuwe ding. Deze hype is overgewaaid vanuit Amerika en verspreidt zich als een olievlek over de hele wereld in een razend tempo.

Urban Axe Throwing
Gevaarlijk? Helemaal niet! Je staat veilig in een kooi en er is de hele tijd een werpcoach aanwezig om aanwijzingen te geven, de zogenaamde 'Axepert'. Bovendien wordt er geen alcohol verkocht. Wel kun je samen met je vrienden of collega's een lekker alcoholvrij drankje of hapje krijgen, terwijl je op zoek gaat naar je innerlijke oergevoelens en die bijlen met volle vaart naar de targets slingert. Iedereen zal in ieder geval razend enthousiast zijn over deze nieuwe aanwinst voor Delft! Zie:
www.urbanaxethrowing.nl.
De Escape Challenge in Delft bevindt zich aan het Kampveld, de ingang bevindt zich bovenaan een metalen buitentrap. Hier bevinden zich de escape rooms The Dentist en The Freakshow.
Ook Urban Axe Throwing bevindt zich in het pand aan het Kampveld
(Wateringsevest).
De Bagijnetoren
Een andere escape room, van een andere organisatie, bevindt zich in de nabij staande eeuwenoude Bagijnetoren aan de Phoenixstraat. Zie:
www.debagijnetoren.nl.