De door Rodi Sign & Print prachtig bestickerde auto van de Ruitenburg Runners
De door Rodi Sign & Print prachtig bestickerde auto van de Ruitenburg Runners

Comfortabel naar alle hardloopwedstrijden

DELFT - "Een scherpe geest huist in een gezond lichaam". Een gezegde waar de advies-en accountantskantoor Ruitenburg in gelooft. Zo motiveren ze hun medewerkers om te sporten en steunen ze veel regionale sportverenigingen en –evenementen. Vooral in de hardloopsport loop je Ruitenburg vaak tegen het sportieve lijf. Ze zijn hoofdsponsor van de Ruitenburg Halve Maassluis, de Ruitenburg Halve Westland en de Ruitenburg Run Maasdijk.

Ruitenburg Runners
Daarnaast kunnen ze pronken met de Ruitenburg Runners; een groep talentvolle atleten van atletiekvereniging Olympus '70 in Naaldwijk. Atleten die regelmatig een podiumplek halen bij regionale hardloopwedstrijden en ook actief en succesvol zijn op NK's en bij triathlons. Sinds kort hebben ze zelfs een eigen auto, waarmee ze comfortabel naar alle hardloopwedstrijden kunnen rijden. De afdeling Sign & Print van Rodi Media ZH heeft de auto voor ze bestickerd. Zo gooien ze niet alleen hoge ogen tijdens het rennen, maar ook tijdens het rijden.

Cijfers & rapportage
Het samen met ondernemers beleven van de momenten die er echt toe doen, dat is het doel van Ruitenburg. Natuurlijk verzorgen ze de cijfers waarop ondernemers kunnen vertrouwen en zorgen ze dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar ze zijn vooral de mede-architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen en een adviseur die met je meedenkt.

Adres:
Ruitenburg adviseurs & accountants
Kleveringweg 20
2616 LZ Delft
Telefoon: 015-2121111
info@ruitenburg.nu

Kijk voor meer informatie op de website: www.ruitenburg.nu