DELFT - Ariston '80 veroverde vorige week middels een 0-10 zege bij DVC de koppositie in de vierde klasse. Is trainer Martin de Graaf tevreden?

- Dat is een mooi begin...
"Ja, maar je moet wel in aanmerking nemen dat we tegen de mindere goden hebben gespeeld. We hebben vijf keer gewonnen, een keer verloren en we scoren aardig. Alleen missen we nog wel teveel kansen."

- 0-10 maak je niet elke week mee...
"Nee, maar is dat erg? Tegen dit soort ploegen moet je je eigen spel blijven spelen en snel scoren, zodat hun moraal breekt. Ik ben blij dat mijn ploeg het op heeft kunnen brengen om niet na de 0-3 gas terug te nemen."

- Waar gaat dit eindigen?
"De komende weken spelen we tegen wat sterkere ploegen. Dan zullen we zien waar we staan. Over het algemeen zijn dat ploegen die willen voetballen en dat ligt ons meestal wel goed. Als we tot de winterstop een goede reeks neer weten te zetten, kan het een mooi seizoen worden."

- Hoe bevalt het tussen de studenten?
"Uitstekend. Ik heb een heel goede groep met de juiste mentaliteit. De discipline, sfeer en beleving bij die jongens is top. Ik proef bij hen de honger om direct terug te keren naar de derde klasse. Er is iets aan het groeien binnen de club."