Frans van Wijk (links) en Vincent van der Ent bij de NV300
met dubbele cabine.
Frans van Wijk (links) en Vincent van der Ent bij de NV300 met dubbele cabine. Foto:

Zeeuw & Zeeuw in Wateringen: óók een bedrijfswagencentrum

WATERINGEN - Zeeuw & Zeeuw in Wateringen is niet alleen het dealerbedrijf voor personenauto´s van het merk Nissan. Deze vestiging is ook bedrijfswagencentrum.

Van het volledige gamma bedrijfswagens van Nissan, staan de NV200, NV300 en NV400 in de showroom. Deze versies zijn te bezichtigen en hier kan ook een proefrit mee gemaakt worden. Onder leiding van vestigingsmanager Vincent van der Ent staat het voltallige verkoopteam helemaal voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. "We hebben een prachtig aanbod, voor elke soort ondernemer", zegt Van der Ent. "En het is ook nog eens zo, dat elke bedrijfswagen helemaal is in te richten naar de maatstaven van het bedrijf. De betimmering wordt helemaal door ons uitgevoerd."

Speciale uitvoeringen
Speciaal in de bedrijfswagenopstelling van Zeeuw & Zeeuw Wateringen, dat is de NV300 met dubbele cabine. "Qua afmetingen net weer een stukje groter", zegt hij. "Een special is ook de NV200, die volledig elektrisch rijdt. Deze heeft de naam ENV200. Hierin zit een nieuwe 40 kW accu, met een snellader en een laadvermogen van 4,2 kuub."

Slimme investering
Het volledige gamma bedrijfswagens van Nissan bestaat verder uit de Navarra, de NT400. Niet in de showroom, maar op bestelling zijn deze bedrijfswagens uiteraard ook leverbaar.
Bedrijven die overgaan op een elektrische bedrijfswagen, zullen merken dat die overstap de totale kosten van de bedrijfsvoering drastisch laten dalen. De werkdag begin je met een volledig opgeladen batterij, daarna geniet je van een groot rijbereik, of te wel actieradius. Qua gebruikskosten betaal je minder dan bij een diesel- of benzinemotor. En met de snellader kun je tot wel 80 procent opladen in veertig tot zestig minuten. Bij het laadstation langs de snelweg, bij de Nissan-dealer: het netwerk met CHAdeMO-laders wordt steeds groter.


Zeeuw & Zeeuw
´s-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 65 80 60
www.zeeuwenzeeuw.nl