Rectificatie m.b.t. Koffiehuis Het Kalf

In de Delft op Zondag van 12 augustus jl. stond in het artikel "Karel Pronk: de feiten op een rij" dat koffiehuis Het Kalf tot nader order gesloten is. Dit is onjuiste informatie geweest. Koffiehuis Het Kalf is gewoon open op de gebruikelijke openingstijden (maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 16.00 uur en zaterdag van 6.00 uur tot 14.00 uur).

Gratis optreden OG3NE

Zin in een muzikaal feestje? Kom dan op vrijdag 31 augustus naar winkelcentrum De Hoven in Delft om gratis een geweldig optreden van het muzikale trio te beleven. Het optreden start om 19.00 uur op het plein in De Hoven, naast De Schoenmaker. Het optreden van OG3NE is het startsein van de feestmaand in het winkelcentrum ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan. Het hele jaar vinden er al activiteiten en acties plaats in het winkelcentrum in het thema Future & Feest. Vanaf zaterdag 1 september staat er een reuze snoepautomaat op het plein, waarmee meer dan 10.000 leuke & prachtige prijzen te winnen zijn die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers. En het feest gaat gewoon door deze maand! Niet alleen OG3NE komt in het winkelcentrum optreden, want op vrijdag 14 september is er bezoek van een jonge mannelijke artiest. De optredens zijn gewoon gratis, want wie jarig is trakteert! Kijk voor het volledige programma op
www.de-hovenpassage.nl

Win kaarten voor Kampeer & Caravan Beurs

Al vakantieplannen voor het volgend jaar, maar nog geen inspiratie? Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. U kunt hier gratis naar toe, want Delft op Zondag heeft maar liefst tien dagkaarten van 12,50 euro te verdelen onder haar lezers! Laat ons weten waarom juist u deze kaarten wilt winnen. Uit de leukste inzendingen worden de winnaars geloot. Mail uw inzending naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl.

Nieuwe bijeenkomst LETS Delft

Bij LETS Delft zitten mensen met allerlei talenten. Zit je Ikea- kast nog steeds in de doos? Bij LETS vind je gegarandeerd iemand die hem wel voor je in elkaar wil zetten. En …daar komen geen euro's aan te pas. Wel krijgt die persoon wat 'eentjes' van jou (de betaaleenheid van LETS). Eentjes verdienen doe je door je hulp aan te bieden, bijvoorbeeld door iemand met een zieke kat per auto naar de dierenarts te brengen of door de vruchten uit je tuin aan te bieden. Je kunt ook overtollige spullen op de mail zetten waar je iemand anders blij mee kunt maken. Meer weten? Kom dan zaterdag 1 september a.s. naar een tweewekelijkse bijeenkomst. Deze is in Delfgauw van 14.00 uur tot 16.00 uur. Bel voor het precieze adres of meer info naar Jean Huizing 0644378320.