Met moderne techniek wordt uw huis nog comfortabeler. (Foto: PR)
Met moderne techniek wordt uw huis nog comfortabeler. (Foto: PR) Foto:

Innovatieve Techniek maakt uw huis comfortabeler dan ooit

Het najaar staat voor de deur. Geen goed moment om aan zonwering te denken? Daar denken de specialisten van Eradus Zonwering anders over: "Ook de laagstaande najaarszon hou je het liefst buiten de deur." En dat kan tegenwoordig haast geheel automatisch.

Eradus Zonwering aan de Julianalaan is al sinds jaar en dag een begrip in de stad en en wijde omgeving als het om zonwering gaat. Zowel binnen- als buitenzonwering van uitsluitend topmerken is in ruime mate in het assortiment vertegenwoordigd. Eradus Zonwering mag dan ook echt te boek staan als specialist. Sinds oktober vorig jaar heeft het bedrijf een gloednieuwe Luxaflex® Gallery 'indoor' shop. Met behulp van nieuwe verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding. De specialisten van Eradus staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent natuurlijk ook vrij om zelf rond te kijken en zo inspiratie op te doen over de laatste trends.

Home technologie
En die trends mogen er zijn. Het leven wordt er gemakkelijker op want de techniek schrijdt voort: zonnescherm intrekken, rolluiken laten zakken, de garagedeur openen, het hoeft allemaal allang niet meer met de hand. Technologie is inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Ook in de huisautomatisering. Een belangrijke stap voorwaarts is de ontwikkeling van io-homecontrol van Somfy: u geeft met een druk op de knop een signaal naar bijvoorbeeld een zonnescherm. De afstandsbediening laat meteen het resultaat van uw opdracht zien of horen. Het is zelfs mogelijk dat u met dit systeem uw hele huis kunt controleren met uw smartphone, tablet of laptop. Wilt u bijvoorbeeld iemand toegang geven tot uw garage maar u bent niet thuis? Vanaf uw smartphone is dit zo in werking gezet. En het aardige is: het vergt slechts de geringe investering van één simpel kastje, de Tahoma. Die maakt het draadloos communiceren tussen u en uw woning voortaan uiterst eenvoudig via het internet. Somfy heeft meer innovatieve huistechniek, zoals de draadloze, op maat gemaakte huisbeveiliging. Laat u informeren over de mogelijkheden! Uiteraard is en blijft Eradus ook het aangewezen adres voor buitenzonwering, zoals knikarmschermen, screens, buitenjaloezieën en rolluiken. Ontdek de nieuwe collectie shades, houten jaloezieën, of laat u eens verrassen door het ruime assortiment doeken of gespecialiseerde producten zoals serrezonwering, terrasoverkappingen en zelfs garagedeuren. Meer weten? Kijk op www.eraduszonwering.nl of kom langs in de showroom aan de Julianalaan 124.