Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk, in een ´vette´ Mazda cabrio, stemt eventjes af op de zender met de radiocommercial van Wolter Kroes.
Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk, in een ´vette´ Mazda cabrio, stemt eventjes af op de zender met de radiocommercial van Wolter Kroes. Foto:

Wolter Kroes straalt in de
nieuwe radiocommercial van Autotaalglas

RIJSWIJK/DELFT – Radio 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 of NPO Radio 2 toevallig aan staan?

Dan is de kans groot dat u de nieuwe commercial van Autotaalglas voorbij heeft horen komen. Ingezongen door niemand minder dan Wolter Kroes! De zanger, onder meer bekend van Viva Hollandia, heeft momenteel hits ´Als zij danst´ en ´Vannacht´, de laatste in samenwerking met StukTV. Stel je voor, je hebt weer zo´n vervelend sterretje in je voorruit. ´Wie bel je dan?!´ laat Wolter Kroes door de luidsprekers klinken. Het antwoord moet natuurlijk zijn ´Au totaal glas´. Sinds deze week is de commercial regelmatig te horen bij deze radiostations. "De belangrijkste boodschap moet zijn Autotaalglas Helpt", legt Rob Struik van Autotaalglas Rijswijk uit. "Waarbij in de commercial natuurlijk ook weer de nadruk is gelegd op de enige echte juiste naam van ons bedrijf. Met de duidelijke klemtoon op ´Au´, maakt ´totaalglas´ de aard van het bedrijf verder helemaal duidelijk. En dus niet Auto-totaalglas, zoals veel mensen nog wel eens veronderstellen." In het bedrijf aan de Patrijsweg langs de A13 is het na de vakantie weer lekker druk geworden. Terug van een vakantie, met veel autoritten over de nogal eens slechte wegen in Frankrijk, Spanje en Italië, kunt u zomaar schade aan uw autoruiten opmerken. "Dat is goed te merken, het komt hier allemaal weer goed op gang", aldus Struik. "Net als Wolter Kroes hebben weer vele mensen ons bedrijf gelukkig gevonden." Niet alleen voor een sterretje in de voorruit komen mensen naar Autotaalglas in Rijswijk. Steeds vaker worden ook auto´s met braakschade langs gebracht. "En dat gebeurt niet één keer, maar gewoon meer keren bij dezelfde auto", zegt Struik. "Een navigatiesysteem is tegenwoordig veelal in het dashboard verwerkt, wat dieven kan triggeren. Hier was laatst een meneer voor de zevende keer met dezelfde inbraak. Ken je die bordjes nog van vroeger: ´Auto uit, buit eruit´, dat geldt nu eigenlijk nog steeds. Laat er niets in liggen. En als het toch tegen zit, dan is iedereen natuurlijk van harte welkom bij Autotaalglas." Een drukke agenda en eigenlijk altijd de auto nodig? Dan is er te allen tijde een gratis vervangende auto of fiets beschikbaar.

Autotaalglas
Patrijsweg 72
2289 EX, Rijswijk
(070) 319 28 05
www.autotaalglas.nl