Het verhuurteam bestaande uit Rob (achter), en van links naar rechts Caroline, Anja, Sindy en Lizzy.
Het verhuurteam bestaande uit Rob (achter), en van links naar rechts Caroline, Anja, Sindy en Lizzy. Foto: Martin de Ruiter

Enthousiast verhuurteam van Björnd:
specialist in de huurmarkt

DELFT – Björnd Makelaardij heeft al jaren als één van de eerste NVM-makelaars een gespecialiseerde verhuurafdeling. Deze afdeling is inmiddels uitgegroeid naar vijf medewerkers, die op de hoogte zijn van alle ins en outs op de verhuurmarkt.

Het buitendienstteam bestaat uit Caroline en Rob en wordt op kantoor ondersteund door Sindy, Lizzy en Anja. De laatste ontwikkelingen in de wetgeving worden door het verhuurteam op de voet gevolgd. "De plotselinge wijziging in de huurwet van afgelopen juli gaf ons een leuke uitdaging om hier direct op te anticiperen," vertelt Anja. "Wij zijn er onmiddellijk in gedoken om het naadje van de kous te weten, hebben de nodige aanpassingen in de huurovereenkomsten gemaakt en alle betrokken partijen zo snel mogelijk geïnformeerd."
Een groot deel van de huurders die via Björnd Makelaardij een huurwoning vindt, dat zijn expats. "Werknemers van verschillende lokale bedrijven in Delft en omgeving weten de weg naar ons kantoor aan de Oude Delft te vinden, omdat we in de afgelopen jaren toch een aardige naam in de verhuurwereld opgebouwd hebben. We nemen de mensen bij de hand, selecteren de juiste panden voor ze en plannen bezichtigingen," aldus Caroline Steijger. "Op onze uitgebreide website www.bjornd.nl, die zowel in het Nederlands als het Engels te lezen is, kunnen alle potentiële huurders gebruik maken van een gratis zoekopdracht om op die manier een geschikte woning te vinden. We zijn inmiddels zo gegroeid, geautomatiseerd en op elkaar ingewerkt, dat we ook grotere projecten kunnen dragen. Onlangs hebben we dan ook binnen een week twaalf volledig gerenoveerde appartementen in de Kromstraat verhuurd."
Naast het verhuren voor zowel particuliere als professionele verhuurders, houdt de verhuurafdeling van Björnd Makelaardij zich ook bezig met het beheren van de woningen en bedrijfsruimten. "Met ons totale dienstenpakket kunnen we een verhuurder compleet ontlasten."
Enthousiast geworden verhuurders die graag meer willen weten over wat het verhuurteam van Björnd Makelaardij voor hen kan doen, wordt aangeraden om even een afspraak te maken via (015) 213 51 39.
Kijk ook op www.bjornd.nl.

Fotobijschrift: De medewerkers van de verhuurafdeling van Björnd Makelaardij weten alle ins en outs op de verhuurmarkt.