Theater de Veste staat garant voor een mooi avondje uit.
Theater de Veste staat garant voor een mooi avondje uit. Foto:

SOLO, maar niet alleen in Theater de Veste

Alleen naar het theater, dat kan een drempel zijn. Eigenlijk heel jammer en daar hebben ze bij Theater de Veste iets op gevonden en SOLO-avonden in het leven geroepen.

Want soms wil je graag een voorstelling zien en heeft je man, een vriend/vriendin geen zin of tijd. Of je wilt zelf een avondje uit en er is niemand. Daarom is er bij een aantal voorstellingen uit het programma de gelegenheid gecreëerd om vooraf andere alleengaanden te ontmoeten en onder het genot van een drankje met elkaar na te praten.

Voor elk wat wils
In de eerste twee maanden van 2017 staan een prachtig klassiek concert, de première van een moderne dansvoorstelling en pure theatermagie op het SOLO-programma. Op dinsdag 31 januari is het podium voor een grote groep internationale dansers van Codarts Rotterdam. Hun 'Talent on the Move' is een betoverende collage van stijlen in de choreografie en toont nieuwe werken en wereldberoemd repertoire van topchoreografen.
Wilt u liever de pure magie van het theater beleven? Dan is Blick Théâtre een echte aanrader. Met een sublieme mix van beeldend theater, acrobatiek, optische illusies en magie wordt op donderdag 9 februari een verbluffend spel met de werkelijkheid gespeeld. In fraai vormgegeven scènes vertelt het gezelschap hoe wij in onze samenleving omgaan met mensen die we als onaangepast beschouwen en zet u daarbij steeds op het verkeerde been.
Of kies voor een heerlijke zondagochtend met klassieke muziek. Het Dudok Kwartet & en Berlage saxofoonkwartet, beiden behoren tot de succesvolste van de jongere generatie musici, spelen op 12 februari aanstaande werk van onder anderen Bach, Debussy en Bartók.
Genoeg om uit te kiezen en eens SOLO, maar niet alleen, het theater binnen te stappen. Kijk voor meer informatie en hoe u aan te melden op: www.theaterdeveste.nl/solo of bel met de kassa op 015 – 212 13 12.