Netwerken na afloop blijft toch één van de leukste en nuttigste onderdelen van een bijeenkomst als Bubbels met Boerenkool. (foto: Koos Bommelé)
Netwerken na afloop blijft toch één van de leukste en nuttigste onderdelen van een bijeenkomst als Bubbels met Boerenkool. (foto: Koos Bommelé) Foto: Koos Bommelé

Delft behoorlijk verbonden tijdens Bubbels met Boerenkool 2.0

DELFT - Ondernemend Delft kwam afgelopen dinsdagavond bij Werkse! bijeen voor Bubbels met Boerenkool 2.0. Tijdens dit door VNO-NCW Delft georganiseerde ondernemersevent stond het thema 'Delft Verbindt' centraal, zoals dat ook de rest van het jaar tijdens events als de zomerbarbecue en De Kracht van Delft het geval zal zijn. Dinsdag werd dit thema goed recht aangedaan. Van het college van B en W tot vertegenwoordigers van grote Delftse marktleiders en van winkeliers tot horecaondernemers: iedereen met een beetje ondernemersgeest zag, sprak, ontmoette en inspireerde elkaar. En ja, we wensten elkaar ook nog een gelukkig nieuwjaar. Dat kan nog net, op 17 januari. Laten we hopen al die beste wensen uitkomen. Op de website www.delftopzondag.nl staan nog veel meer foto's van Bubbels met Boerenkool 2.0.