Ondernemend Delft kwam weer massaal naar Theater de Veste voor De Kracht van Delft
Ondernemend Delft kwam weer massaal naar Theater de Veste voor De Kracht van Delft

'Delftse helden' wachten in spanning op het verlossende woord

DELFT – Een lokaal gezichtsbepalende horecaonderneming en twee internationaal opererende firma's. Dat waren de drie finalisten van de Kracht van Delft 2015. George Zevenbergen van Moodz/Seven Hills, Floris Coumans van Orange Pearl en Nils Eekhout van Octatube werden stuk voor stuk uitgebreid in het zonnetje gezet, alvorens bekend werd gemaakt dat Octatube de juryprijs en Orange Pearl de publieksprijs hadden gewonnen. Maar er was ook een themadiscussie over het promoten van Delft. Op deze pagina een beeldverslag.

De tafelgasten Tom Dorresteijn van Studio Dumbar, Pim Lubbers van Kinderopvang Knotz en Raymond van Uffelen van Ray Brandstore (v.l.n.r.) zijn één en al oor.
Philip Hess van Senz Umbrellas en horecaman Ed Hoogendijk hebben zichtbaar plezier in hun rol als tafelgast.
Presentator Roland Koopman, bekend van RTL 7, bevraagt Ferrie Förster, bekend als wethouder in het Delftse stadsbestuur.
De drie finalisten die kans maakten op de prestigieuze titel Ondernemer van Delft 2015: Floris Koumans van de Orange Pearl Innovation Group, Nils Eekhout van Octatube en George Zevenbergen van Moodz en Sevenhills (v.l.n.r).
Marco Hofland, directeur van Rabobank Zuid-Holland Midden, en Evelien van der Kruit, directeur van Delft Marketing, deden hun zegje namens de jury.
De Orange Pearl Innovation Group won de publieksprijs.
Marco Hofland, Nils Eekhout en burgemeester Bas Verkerk.
Na het uitreiken van alle prijzen mocht ook een groepsfoto niet ontbreken.