Het assortiment Aziatische producten bij supermarkt Dong Nan Hang is ongekend groot.
Het assortiment Aziatische producten bij supermarkt Dong Nan Hang is ongekend groot. Foto: Martijn Linthorst

Dong Nan Hang niet meer weg te denken aan de Nieuwe Langendijk

DELFT – Na een weekje proef draaien aan de Nieuwe Langendijk kunnen de heer Zhang en zijn medewerkers heel tevreden zijn. De supermarkt Dong Nan Hang valt op deze nieuwe locatie zeker in de smaak. Heel wat bezoekers mochten Zhang en zijn medewerkers de voorbije week welkom heten.

Dong Nan Hang had de winkel eerst aan de Einsteinweg op bedrijventerrein SchieOevers. De opslag is daar nog steeds, maar daar is echter te weinig loop. In de winkel aan de Nieuwe Langendijk 66 kunnen mensen gewoon even naar binnen stappen, om iets uit het grote assortiment Aziatische producten te kopen.

"Ja we hebben het assortiment zelfs uitgebreid", zegt Zhang. "Niet alleen uit Azie, maar ook uit Suriname en Indonesie komen de producten." In de winkel kun je onder andere kiezen uit een grote hoeveelheid verse groenten en fruit. Uiteraard ook vis en vlees uit de diepvries. "Hoewel we geen groothandel zijn, maar juist een supermarkt voor particulieren, hebben we ook grootverpakkingen", gaat hij verder. "Sommige producten, vooral uiteenlopende rijstsoorten, verkopen we in kilozakken."

Kom ook eens naar Dong Nan Hang en profiteer meteen van de tafelkleden actie. Besteed minstens 50 euro aan boodschappen en krijg gratis een prachtig Aziatisch tafelkleed mee.

"Na een week proef draaien, opent onze supermarkt aanstaande maandag officieel de deuren", zegt Zhang. "We rekenen op veel klanten, want we hebben nu al een heleboel mensen horen zeggen dat ze het leuk vinden dat we er zijn." Telefoon: (015) 257 87 78. Internet: www.dongnanhang.nl.