Afbeelding
Foto:

Huis te koop: Roland Holstlaan 823, Delft

DELFT – Neda en Mehti Fareghi zijn in 1994 in Nederland komen wonen. Drie jaar later verhuisden ze naar Delft. Uiteindelijk zijn ze in 2002 naar dit ruime vier kamer appartement op de eerste etage in de wijk Voorhof verhuisd. "Meer ruimte, dat was de voornaamste reden om te verhuizen", zegt Neda. "Inmiddels hadden we namelijk ook twee kinderen gekregen, Nina en Tina."

Neda en haar man hebben heel wat aan de woning geklust en laten klussen door de vakman. De woonkamer is bijvoorbeeld opvallend ruim. Neda legt uit: "Oorspronkelijk liep er een gang langs de woonkamer. Die werd van de woonkamer gescheiden door een glazen wand. Door deze wand er uit te halen, is de woonkamer een stuk groter geworden."
Het is een heel lichte woonkamer, vanwege een grote raampartij aan de achterzijde. Met een prachtig zicht op de Voorhofdreef, die met de vele bomen een groene aanblik biedt. "Helemaal leuk is de begroeiing dicht bij de flat", vindt ze. "Vlak langs de achterkant van de flat loopt ook een slootje. Heel leuk om hier 's morgens op het balkon te zitten."
Het balkon loopt helemaal over de volle breedte van het appartement. Heel comfortabel zit je er, met een leuk uitzicht en vooral in de ochtenduren zon. "Ja vooral zomers zitten we heerlijk buiten", zegt ze. "Om het te verfraaien, hebben we houten vloerdelen op de balkonvloer gelegd."
Aan de voorkant van het appartement bevindt zich de gesloten keuken. Het is een moderne keuken, niet lang geleden door Neda en Mehti laten plaatsen, en is voorzien van alle denkbare kookbenodigdheden en een losstaande koelkast. "Het is leuk dat je ook aan de voorzijde niet direct tegen andere bebouwing aankijkt", vindt Neda.
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich verder twee ruime slaapkamers, nu allebei in gebruik als kinderkamer. Via de gang heb je toegang tot een recent volledig vernieuwde badkamer. Deze is voorzien van WMA en een droger, een douche met een glazenwand en een wastafel. "Ja, we hebben ook de wc recent laten vernieuwen", zegt ze. "Helemaal in dezelfde stijl als de badkamer."
Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer. Ook hier hetzelfde prachtige uitzicht als wat de woonkamer biedt. "We zijn nu weer toe aan meer ruimte, want de kinderen worden groter en groter. We kiezen voor een woning in de nieuwe wijk Ridderrijk." Er is een ruime berging in de onderbouw.
Er is een actieve VvE, die het groot onderhoud goed op orde heeft. Je woont hier in een rustige buurt, met de Hoven Passage en LIDL op loopafstand. Ook dichtbij NS-station Delft-Zuid en andere OV-voorzieningen. De uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

De VvE vraagt een bijdrage van 283 euro, inclusief een voorschot stookkosten van 90 euro. De vraagprijs voor deze woning is 172.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: ZO makelaars, (015) 212 99 88 of www.zomakelaars.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding