Stephan Faber en Patricia Winkel van Faber Uitvaartzorg staan dag en nacht klaar voor hun klanten.
Stephan Faber en Patricia Winkel van Faber Uitvaartzorg staan dag en nacht klaar voor hun klanten. Foto: Jesper Neeleman

Faber Uitvaartzorg: grote service bij kleine uitvaartondernemer

DELFT – Faber Uitvaartzorg is een jonge uitvaartonderneming met jarenlange ervaring in de uitvaartbranche.

Stephan Faber en Patricia Winkel hebben allebei jarenlang bij een grote uitvaartorganisatie gewerkt, tot ze dit jaar besloten voor zichzelf te beginnen. "Omdat het als kleine uitvaartondernemer makkelijker is om kwaliteit te bieden en heel veel tijd aan iedere klant te besteden", legt Stephan Faber uit. Faber verloor al op jonge leeftijd zijn vader, deed op 14-jarige leeftijd vakantiewerk op de begraafplaats waar zijn vader begraven is en bleef altijd werkzaam in de wereld van uitvaart. "Het klinkt misschien raar, maar als kind wilde ik al in de uitvaartbranche werken. Ik heb op jonge leeftijd ervaren hoe waardevol het is als een uitvaart goed begeleid wordt. Ik vind het mooi om andere ook te kunnen helpen met het organiseren van een goede uitvaart."
Faber Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar en hecht daarnaast veel waarde aan duidelijkheid. "Zodat de klant exact weet wat het van tevoren kost. Als kleine onderneming geven we klanten graag net dat stukje extra zorg. We bespreken graag met ze wat allemaal mogelijk is, daarbij maken we vrijblijvend een kostenbegroting", zegt Stephan Faber.
"We proberen zo laagdrempelig mogelijk te zijn", vult Patricia Winkel aan. Ze merkt op dat op het gebied van uitvaarten tegenwoordig vrijwel alles mogelijk is. Die mogelijkheden bespreekt Faber Uitvaartzorg graag met de klant. Als die daar althans behoefte aan heeft. "Het is tegenwoordig helemaal niet vreemd om Ome Leen achter in z'n eigen pick-up naar de begraafplaats te rijden. Of dat je je in je eigen tuin laat opbaren."
Interesse? Neem gerust contact op met Faber Uitvaartzorg via de website www.faberuitvaart.nl of via telefoonnummer 015 – 20 23 077. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar.