Afbeelding
Foto: De Meent in de Maaslandse Dam.

De eerste landhuizen van De Meent zijn toegewezen

De eerste inschrijftermijn voor de twintig landhuizen in De Meent aan de Maaslandse Dam zijn onlangs toegewezen. De verkooporganisaties hebben hierop twaalf inschrijfformulieren mogen ontvangen.

Afgelopen week zijn er nog eens twee inschrijfformulieren meer ontvangen. Ontwikkelaar Weboma en makelaar Santen & Gasille ERA Makelaars zijn blij met dit eerste resultaat.

Afgelopen week vonden, direct na de toewijzing, ook al de eerste verkoopgesprekken plaats. Tijdens deze gesprekken viel het enthousiasme van de kopers van De Meent op. Veel gerichte vragen werden gesteld en zelfs suggesties gegeven. Aankomende week zullen de ontwikkelaar en verkoper vragen gaan beantwoorden en worden daaropvolgend de tweede gesprekken ingepland.

Ook interesse? Informeer bij het verkoopteam naar de beschikbare landhuizen. Momenteel zijn alle landhuizen van het type Espen en Distel toegewezen en daarmee allemaal onder optie. Van het type Cipres is er nog één woning vrij. Er zijn nog landhuizen van het type Berberis beschikbaar. Ook de bijzondere Akelei is nog vrij.

Dit team staat voor u klaar voor al uw vragen over De Meent: Weboma, (0174) 22 56 78 of www.weboma.nl. Santen & Gasille ERA Makelaars, (0174) 29 77 41 of www.santen-gasille.nl.