Een uitgebreide collectie topvloeren...
Een uitgebreide collectie topvloeren...

'Een goede parket- of laminaatvloer hoeft niet veel te kosten'

wonen

Parket of laminaat van goede kwaliteit, maar wel voor een leuke prijs? Berk Parketvloeren in de Prof. Krausstraat heeft ze!

"Dit zijn onze Meister vloeren, wijst Chris de Berk van Berk Parketvloeren aan. "Dit zijn topvloeren van degelijke Duitse kwaliteit, echte 'Deutsche gründlichkeit', maar dan wel voor een budget prijs." Het is echt parket, benadrukt Chris. "Maar het heeft en ingenieus kliksysteem waardoor het heel eenvoudig zelf te leggen is." Om het de zelfleggers gemakkelijk te maken wordt met Meister vloeren een duidelijke Nederlandse handleiding meegeleverd. "Maar u kunt het natuurlijk ook door ons laten leggen", aldus Christ. 'Ontdek haar schoonheid', is de slogan van Meister. En dat kan bij Berk Parketvloeren: we hebben een flinke collectie met allerlei kleuren en tekeningen." Meister geeft een longlife garantie mee: "Deze vloeren gaan gegarandeerd 25 tot 30 jaar mee."

Laminaat voor elk budget
Wie toch liever voor laminaat kiest is bij Berk Parketvloeren ook aan het goede adres: "Wij zijn nu ook dealer van Douwes Dekker", vertelt Berk. "Een Nederlands merk met echt een heel uitgebreide collectie, die wij ook helemaal in huis hebben." Douwes Dekker heeft voor elk budget een vloer; "Ook hier wordt niet aan de kwaliteit getornd. Het laminaat van Douwes Dekker heeft een hoge klassenotering." Behalve voor een uitgebreide collectie vloeren kunt u bij Chris ook terecht voor advies en eventueel inmeten. "Wij geloven namelijk niet alleen in het leveren van kwaliteit, maar ook in service! www.berkparketvloeren.nl.