Afbeelding

De bouw van Parel aan de Schie is nu echt begonnen

wonen

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Twee van de toekomstige bewoners van het nieuwbouwproject Parel aan de Schie onthullen het bouwbord aan de Nieuwelaan.

DELFT – De bouw van het project Parel aan de Schie is vorige week donderdag officieel van start gegaan. Bij de feestelijke handeling waren behalve alle toekomstige bewoners, ook wethouder Lennart Harpe aanwezig. De bouwlocatie bevindt zich aan de Nieuwelaan, waar tijdens de openingsdag door twee van de kopers het bouwbord werd onthuld.

Het project wordt ontwikkeld door Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling. Medewerkster Daphne de Bloois noemt dit een supermooie locatie om te wonen aan de Schie. Met name het type Cultivé roemt zij. “Bij die woningen heb je vanuit de woonkamer en vanaf het balkon het mooiste uitzicht op de Schie. Een heel weids uitzicht dat zelfs tot de Oostpoort reikt. Alle appartementen zijn natuurlijk heel comfortabel uitgerust, met overal vloerverwarming. Bij de verschillende types appartementen zijn er altijd minstens drie slaapkamers.”
Waar zich voorheen het voormalige CWI-gebouw bevond, worden straks dus veertien luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht over de Schie. Ieder appartement heeft een ruime living met een breed uitzicht over de Schie en aan de andere zijde op de Oostpoort. Verder beschikken alle appartementen over een inpandige berging en allemaal over een balkon met veelal gunstige zonligging. Bijzonder aan deze appartementen is het feit dat deze, na een herontwikkeling, stuk voor stuk zijn ontworpen met de kopers. Hierdoor zijn er veertien unieke parels ontstaan. “Het is zeker wel een bijzondere ontwikkeling geweest”, zegt De Bloois. “Het zijn nu allemaal volledig unieke woningen, helemaal ontworpen naar de wensen van de kopers. Daarbij hebben kopers de mogelijkheid om de appartementen te kopen middels het ´All-In Wonen´ concept. Hierdoor wordt de woning opgeleverd inclusief vloerafwerking, wandafwerking, keukenopstelling en een complete badkamer; allemaal naar eigen wensen en voorkeuren te realiseren. Overigens krijgt dit complex een prachtig plekje tussen de oude universiteitsgebouwen in de buurt van de Nieuwelaan.” Kijk voor meer informatie op www.parelaandeschie.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12