Ditte Mostert-Bok (links) en Lia van der Loos van Happy Day Tours, dat tegenwoordig nog duidelijker zichtbaar is aan de Nieuwe Langendijk.
Ditte Mostert-Bok (links) en Lia van der Loos van Happy Day Tours, dat tegenwoordig nog duidelijker zichtbaar is aan de Nieuwe Langendijk.

Happy Day Tours helemaal happy met nieuwe raambelettering

vaste rubrieken

RODI sig & print zorgde er onlangs voor dat het pand van Happy Day Tours aan de Nieuwe Langendijk de uitstraling kreeg die past bij de professionaliteit van dit bedrijf.

Happy Day Tours is al veertien jaar de specialist in stadswandelingen en dagtochten, maar de reclame-uitingen aan het pand waren voor verbetering vatbaar. Dus werd RODI ingeschakeld. Vormgeefster Annemiek van de Pol verzorgde een fraai ontwerp voor nieuwe raambelettering, RODI zorgde ervoor dat deze nu op de ruiten prijkt. "Het ziet er keurig uit", vindt Ditte Mostert-Bok van Happy Day Tours. "Veel strakker, professioneler en verzorgder dan hoe het hiervoor was. We zijn duidelijk herkenbaar voor iedereen die langsloopt. We zijn er erg blij mee."

Happy Day Tours koos voor RODI vanwege de bekendheid van dit bedrijf in het Delftse. "En prijstechnisch was RODI interessanter. We hebben ook elders geïnformeerd, maar dat bedrijf was gewoon duurder."
Iedereen kan bij Happy Day Tours terecht voor fraaie stadswandelingen, maar ook voor leuke souvenirs. "We horen mensen uit Delft en de regio regelmatig zeggen dat ze geen idee hadden hoeveel leuke spulletjes we hier in de winkel verkopen", zegt Ditte Mostert-Bok. "Hetzelfde geldt voor wandelingen. Delftenaren zien en leren altijd weer dingen die ze nog niet wisten over onze fantastische stad."

Meer weten? Kijk dan op www.happydaytours.nl.