Afbeelding

Liefdevol stel wordt stralend bruidspaar

vaste rubrieken

Je hoort het niet vaak meer: jongen ontmoet meisje en worden man en vrouw. Maar het kan.

Maikel en Anja waren 15 en 16 lentes jong toen ze elkaar op de middelbare school, het Montaigne Lyceum in Nootdorp, leerden kennen. Het was liefde op het eerste gezicht.

Nu, tien jaar later zijn ze nog altijd verschrikkelijk gek op elkaar. Een huwelijk kon niet uitblijven. De huwelijksvoltrekking was in het Delftse Stadhuis. Daarna trok het gezelschap richting Partycentrum De Brasserij, waar dit huwelijk met een mooi feestje werd gevierd. "De trouwdag was geweldig", vertelt Hannie Segers uit Nootdorp, de moeder van de bruid. "Van begin tot eind heb ik alleen maar een stralend bruidspaar gezien. Als moeder was het hartstikke mooi om te zien dat mijn dochters droom die dag uitkwam. Als kind droomde ze er al van om een mooie bruid te zijn."

Die wens kwam wel uit. Na de bruiloft volgde een heerlijke huwelijksreis naar Noorwegen, waar ze een cruise maakten langs de fjorden. De bruiloft is inmiddels alweer even geleden. "Maar omdat Maikel en Anja zo'n mooi, warm en liefdevol stel zijn, gun ik het ze van harte dat ze bruidspaar van de maand worden", zegt Hannie Segers. Het jaar 2017 wordt een nieuwe mijlpaal. Dan verhuist het stel naar een nieuw huis in Pijnacker, waar ze hopelijk een mooie toekomst tegemoet gaan en samen oud worden.